Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

 

FEEL DANCEN OPPILAAT, ASIAKKAAT, YSTÄVÄT

 

HEI! Vielä emme siirry kurssikohtaisiin maksuihin vaan jatkamme kevään 2022 ajan 10-korttien myyntiä. Jos Sinulla on lunastettavia, käyttämättömiä käyntejä kortissa (myyty esim marras/joulukuu -19 taikka tammi/maaliskuu -20) palautuksia maksetaan tämän vuoden -21 loppuun mennessä. Sen jälkeen emme lunasta käyttämättömiä tunteja/kortteja. 

Lisätiedot palautuksista alempana.

 

*****10-kortit, Ystävä10 taikka Tupla10 korttien lunastusaika on nyt ohi. Osalle tunteja myydään vielä kortteja, ne käytetään loppuun tämän vuoden 2021 syksyn aikana, siirrymme toistaiseksi vuodenvaihteessa kerta ja kurssimaksu järjestelmään. Tämä siksi, koska tunteja on niin vähän tarjolla ettei korteista ole potentiaalista ja varsinkinkin teille oppilaille hyötyä.**** 

 

Tämä koronatilanne on nyt verottanut meidän tanssikoulumme tuntimääriä rajusti ja kausi on ollut hyvin haasteellinen. 

 Koska tulevaisuus on hyvin epävarma meidän kohdalla, emme pysty lupaamaan ensi vuodelle vakituisia viikkotunteja. Samoin vuoden vaihteessa siirrytylle MikaelsGårdenin salille ei ole mahdollista mennä korona rajoituksinen vuoksi. Siksi toistaiseksi tunnit mitä pystymme järjestämään, pidetään joko tutulla Porin Kuntokeskuksen tanssisalissa taikka muussa sovitussa tilassa

 

 

 

 ****************************************************************************************************************************************

Maksupalautettavien korttien ostopäivä:

(ostopäivä merkitty kortin yläreunaan esim 02/20, kk/v)

Tupla10-kortit ajalta 05/19 alkaen

10-kortit sekä Ystävä(alennus)kortit alkaen 08/19 alkaen.

Kortit jotka on ostettu ennen näitä kuukausia, on ollut mahdollista käyttää ennen maaliskuussa alkanutta poikkeustilaa joten ne eivät ole maksupalautuksissa mukana. Näissä tapauksissa voit ottaa yhteyttä ohjaajaasi ja sopia järjestelyistä jos korttia et ole pystynyt syystä taikka toisesta käyttämään. 

Maksupalautuksen halutessasi ota yhteyttä joko sähköpostilla tanssillista.liikuntaa@gmail.com taikka teksiviesti/whatsup 0400 784 840/titta niin saat ohjeet miten toimia.

Pyrin palauttamaan mahdollisimman nopeasti kaikille rahat mutta koska tanssikoululla ei ole ollut tuloja, saattaa kestää hieman, toivon ymmärrystä ja malttia.

 

HINNAT 2022

10-Kortin hinta on 75 €/10 krt

Kertamaksu 9 €/h (parisalsa 15e/1,5h)

Tupla10 kortti 140 €

Ystävällinen-kortti  70e/10 krt

 

HUOM! Parisalsan 10kortti 165e

(sis. 11 käyntiä, yksi kaupan päälle)

 

Slice.fi etu kertamaksu 7 €/h, 10-kortti 70 € 

Pori Burlesque ry:n jäsenet 7 €/h, 10-kortti 70 € 

 

Yksityistunnit/ohjaus:

Räätälöidyt opetukset ja hinnat voi sopia ohjaajan kanssa, lisäinfoa löydät yhteystiedot-sivulta.

 

Korttien tiedot/erittely: 

10-kortti  75€/10 krt

Kymppikortti on voimassa vuoden ostopäivästä ja käy lähes kaikille Feel Dancen viikkotunneille. 

 

Ystävällinen-kortti 70e/10 krt

Tuodessasi UUDEN ystävän joka ostaa 10 kortin, saatte molemmat oman 10-kortin 70e/kpl. Tarjous on voimassa vain uusille ystäville, ei rajoitettua määrää. Voit siis tuoda vaikka 10 kaveria ja saat aina oman korttisi edullisemmin! Ja uudet tulokkaat voivat tulla yhdessä harrastamaan, silloin myöskin kaverusten kesken on Ystävällinen kortti voimassa. Kortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä.

 

TuplaKymppi 140e/20 krt

Osta ja säästä! Samalla kortilla enemmän ja halvemmalla. Tämä on intohimoisen tanssijan/liikkujan paras kortti ja saat säästöä. Kortti voimassa vuoden ostopäivästä ja samat edut kuin muillakin korteilla, vuoden voimassa ostopäivästä.

 

Salsan 10kortti 165e/12 krt

Kortti käy vain Arton parisalsa tunneille, sis. 12 käyntikertaa. Tuntien pituus 1,5h.

 

Huom! Nämä tarjoukset eivät käy Työpajoihin taikka yksityistunteihin ellei erikseen mainita.

Maksun voi suorittaa joko suoraan ohjaajalle taikka laskulla.

Pankkikorttimaksut käy jos erikseen mainittu.

 

 

Meillä käy Tyky, Virike, Smartum-setelit sekä E-Passi ja EazyBreak