Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Jokaiselle jotakin, pientä pilkettä silmäkulmaan taikka treeniä kiukutteleviin lihaksiin!

 

****Ilmoittautumiset tittamalmila@gmail.com taikka whatsup +358 400784 840 tai rimpauta!****
Työpajan hinta on 20e/2h  Käteismaksu/E-passi/EazyBreak päällä.
(Näihin ei käy feeldancen 10-kortit.)

Työpajat pidetään Porin Kuntokeskuksessa, Sampsantie 8, Vanhakoivisto

Lisäinfoa työpajoista facebookista   Madame BlaBlaan Työpajat

Ps. Voit tilata vaikkapa yritykselle, ystäväpiirille tm oman, räätälöidyn työpajan, ota yhteyttä niin mietitään juuri teille sopiva paketti.
 
 
Itämaisen tanssin perusliiketekniikka 2022 kevät
 
 22.03  klo 18-20.00
 
 Onko kroppa ja mieli eri mielellä?
Käyt salilla, kävelyllä/juoksemassa jumpsjumps-treeneissa, nettivideoitten harjoitusta "määrittelemättömän aikaa" tehnyt JA SILTI vihlookolottaa vartaloa otsatukkaa myöten...?
Ohjaan itämaisen tanssin pohjalta lihaskuntoa eli suomeksi, tanssillisella hikijumpalla keho kuntoon! Nyt otetaan varsinkin ne syvät lihakset, jotka tukevat isompia, enempi jumpissa treenattuja lihasryhmiä treenattavaksi ja haltuun. Koska tuki on tärkein vaikkakin huomaamattomin. Työpajassa saa silti kyytiä kaikki lihasryhmät joten kukaan ei jää osattomaksi ????
Tarjolla parituntinen hikoilevaa, vähemmän riehakasta liikkumista, eli ei mitään hyppelyä taikka pomppimista. Treenaillaan lattiasta kattoon; varpaista päähän saakka itämaisen musiikin sekä kadonneiden lihasten metsästystä .
Työpaja sopii aloitteleville liikkujille, tanssia harrastaville (haasteeksi!) sekä muutoin yleiskuntoa tukemaan haluaville. Eli koreografioita eikä ikä yms rajoituksia.
HUOM!!! Burleskin harrastajat/kiinnostuneet; lähes kaikki bumps & grinds burleskin "showgirl"vartalo liikkeistä varioituu itämaisen tanssin perusmuuveista. Tältä kurssilta saa perusteita ja lihaskuntoa kaupan päälle ????
Ilmoittautumiset tittamalmila@gmail.com taikka whatsup +400784840 tai rimpauta!!
 
 

Työpajojen hinta on 20e/2h ja näihin ei käy feeldancen 10-kortit.
Käteismaksu/E-passi/EazyBreak
 
 
 
Ohjaamisen jalo taito ***Tulossa keväällä 2022***
 
Ah, se kun aloitat jonkin ihanan harrastuksen ja jokainen ystävä, sukulainen yms haluaa että opetat hiukan heitäkin... Tuttu tunne, eikö?
Tämä työpaja on teille, jotka pidätte yksityisesti kavereille tms esittelyä burleskista; vaikka esittely olisikin pienimuotoista sekä rennolla fiiliksellä kavereille järkätty niin on hyvä osata ohjeistaa oikeaa faktaa. Samoin antaa myös itsestään hyvä, taitavan oloinen kuva? Ne pienet nyanssit sekä helpot huomioinnit treenaillaan täällä haltuun sekä luonteva treenin sujuminen.
Työpajaan osallistujan on hyvä olla jo hieman esiintynyt/perus taikka teemakursseja käynyt jotta pohjatietoa löytyy.
Muistiinpanovälineet on hyvä olla mukana sekä ne villasukat... ????
Luvassa erilaisia harjoitteita joten mukavat ja lämpimät treenivaatteet ois hyvä olla.
HUOM! Jos aiot pitää maksullisia, yrityksen/yhdistyksen kautta olevia tunteja, suosittelen laajempaa kouluttautumista mm Burleskinstituutin opettajien taikka pitempään tehneiden kautta. 
 
PurleskiaPurleskia! ***Tulossa 2022***
 
Kaikille burleskista kiinnostuneille, kokeilunhaluisille upeille persoonille ❤ Tutustutaan historiaan, nykypäivään ja mietitään hieman tulevaisuuttakin, vaikkapa omalta kohdalta.
Tämä 2 tunnin tehopaketti on suunnattu varsinkin aloittelevalle/aiheeseen tutustuvalle 18v täyttäneille; yläikää ei ole.
Voit vaatettaa itsesi mukavasti, villasukat on aika pro ja koska salissa hieman viileää niin pitkähihainen on loistava varalla. Emme tässä työpajassa mene hikijumppaa vaan käymme ensin läpi puhe-osiot yms sekä sen jälkeen tanssillisia perusliikkeitä maustettuna pienellä showgirl-meiningillä.
Ja jos innostusta/halukkuutta riittää, pidän MIELELLÄNI jatkokoulutusta koska 2h on aivan liian vähän aikaa antaa burleskista sen ansaitsemaa näyttöä...
Nyt keräämään työ taikka kaveriporukka yhteen, äitee,sisko taikka veli, isä (koko hela suku!) mukaan tutustumaan burleskin kiehtovaan maailmaan ❤