Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

www.burleskinstituutti.fiwww.burleskinstituutti.fi 

 

      Madame BlaBlaa

 Lärpättämisen kruunaamaton kuningatar, Porilainen Kaikilla Mausteilla!

 

Kuka moinen akka siis on...Mitenköhän sen nyt nätisti sanoisi?! 

Burleski on ainakin sydäntä lähellä, lavakomiikkaa löytyy vaikka muille jakaa ja tanssillistakin mallia esiintymisistä löytyy. Madamen kotikaupungista Porista löytyy myös vino pino hyviä "laji-sisaria sekä veljiä" (Glamour Ladies) joiden kanssa voi aiheuttaa hämmennystä, iloa, ylläreitä ja huumoria lavoilla sekä eri tapahtumissa!

Esiintymisvuosia löytyy jo jonkin verran, niin yksin kuin yhteistyössä Badfellas duon sekä muiden upeiden taiteilijoiden, Tease`n Tickle Burlesquen kera. Lisää keikoista ymsyms löydät mm facebookista  Madame BlaBlaa& Einari Maukas sivulta.

Lavalla Madame BB nauttii itseironiasta; normi kauneusihanteet joutaa romukoppaan VAIKKAKIN on huhuja kuulunut kylillä että sitä klassistakin burleskia on nähty hänen salaa tekevän...! Juontamassakin on monesti nähty vaikkakin loppu-illasta mikrofoonin saaminen takaisin on vaatinut väh. 3 järjestysmiehen voimat.

Mielellään käy jakamassa burleskin ilosanomaa (on mukana Suomen Burleskinstituutissa virallisena lähettiläänä) työpajojen ja esiintymisten myötä ympäri Suomen maata, otatko riskin ja jaksat kuunnella? 

Työpajoja on tullut järjestettyä monenlaista ja erityisesti Olohuoneesta Lavalle eli Coaching Class for Burlesque artist on ollut suosittu sen tiiviin ja monipuolisen tarjonnan takia. Samoin CharlestonStyle-koreot, itämaisen tanssin/layerin (liikkeiden kerrostamis) tekniikka sekä koordinaatiotreenit löytyy plakkarista. Jokainen työpaja rakennetaan toiveiden ja ajatuksien mukaan, osallistujien näköiseksi sekä tyyliseksi. 

Voit tutustua tämän sivuston kautta Madame BlaBlaan ALTER EGOON eli Titta Malmilaan, joka suht näppärästi osaa toimia kuin Madame konsanaan. Tutustu tarjontaan ja katsotaan mitäs kivaa keksitään, koska hitokseen hauskaahan siittä tulee kun Madame on paikalla!

 

Pikku traileri silmäniloksi...   Madame BlaBlaa 

Ja sit pikkasen keikalta saatua otosta   Live at PaPaNa -19

Lisätietoa esiintymisistä, kursseista sekä yleistä pöpötystä  tittamalmila@gmail.com

Porin omasta yhdistyksestä löydät lisää myös www.poriburlesque.com 

 

 

                       **    Elävän Viihteen Illat/ EVI-klubit (yht.työssä BadNewMusic) **

                 

 

Show juonto Pori 2015
Turistin Kesäloma!Show juonto Pori 2015 Turistin Kesäloma!

Ihan Einarina =D Ihan Einarina =D

Näpsyjä ja räpsyjä!!!