Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

                                               

                                      Titta Malmila

 

Olen Titta Malmila, tanssimiseen hurahtanut perusporilainen kaikilla mausteilla! Toivotankin kaikki innokkaat uudet sekä "vanhat" oppilaani tervetulleiksi uudistetuille kursseilleni sekä FEEL DANCE!

Olen harrastanut itämaista tanssia 2001 alkaen ja syksyllä 2013 vihdoinkin unelmista tuli totta, valmistuin Masrah ry:n koulutuksesta itämaisen tanssin opettajaksi. Olen kuitenkin jo muutamia vuosia ohjannut eri tanssiryhmiä sekä monia oppilaita itämaisen saloihin joten aivan outoa ei opetustyö kuitenkaan ole.

Madame BBMadame BB

Matkan varrella on tullut opiskeltua myös monen monituista muutakin tyyliä ja lajia. Viehätystä olen kokenut mm. bollywoodista joka on parhaimmillaan menevää, iloista ja hyvän mielen tuovaa tanssia Intian tyyliin. Samoin jälkensä on jättänyt American Tribal Style (ATS) joka paransi valtavasti omaa improvisaatio kykyäni sekä loi tanssissa vahvan tunteen musiikkiin ja omiin liikkeisiini. 

Burleski on jo ihan oma lukunsa, se on paljon, valtavasti ja kaikkea! Kuitenkin omalla tahdilla, omien mieltymysten mukaan mutta silti hallitusti. Koin 2012 keväällä Helsingissä "herätyksen" ja sillä tiellä ollaan... Kursseillani on ajatuksena että jokaisella on mahdollisuus esiintyä joko ryhmänä taikka yksinään. Kanssatanssijat ovat toistensa vertaistukena ja apuna. 

Porissa toimii tällä hetkellä ohjaamani burleskiryhmä Glamour Ladies sekä Sweet Angels jotka koostuu vaihtelevasta määrästä tanssijoita. Osa ryhmän jäsenistä esiintyvät jo itsekseen ja tekevät upeita näytöksiä eri puolella Suomea, osa haluaa vielä hieman totutella lisää esiintymisiin ryhmässä. 

Syksyllä 2016 saimme rekisteröityä virallisesti Pori Burlesque ry:n ja sen kautta haluamme levittää burleskin ilosanomaa ihan joka paikkaan! Saman syksyn aikana aloitimme myös loistavan yhteistyön Turkulaisen ohjelmatoimiston, Bad New Music:n kanssa ja sen myötä meillä riittää esiintymisiä ihan lähikulmilta Oulua sekä Iisalmea myöten! Työnimenä meillä keikoilla on Tease`n Tickle Burlesque ja meidän touhuja on hyvä seurailla vaikkapa facen taikka instagramin kautta.

Olen myös saanut kunnian olla mukana Suomen Burleskinstituutin toiminnassa Burleskilähettiläänä, suosittelen suurella rakkaudella kaikkia kiinnostuneita tutustumaan Suomen kattojärjestön aktiiviseen toimintaan sekä tarjontaan!

 

Olen onnellinen ja superylpeä meidän Feel Dance tiimistä, Arto & Maarit! Saan tehdä yhteistyötä ammattitaitoisten sekä kokeneiden ohjaajien kanssa sekä tarjota mahdollisimman monipuolista liikuntaa sekä tanssia KAIKILLE!!

Tervetuloa mukaan Feel Dancen tunneille!

 

 

Titta Malmila aka Madame BlaBlaa

tittamalmila@gmail.com

0400 784 840