Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

              Burlesque 

 

 

Burlesque eli näin kotoisan suomeksi burleski tuo Sinulle glamouria elämään!  Työpajoilla sekä viikkotunneilla käymme läpi esiintymistä, tanssiaskelia, eleitä ja ilmeitä sekä pidämme hauskaa. 

Näille tunneille on luvallista ja jopa suotavaa laittaa päällensä vaatekaapin ihanuuksia arki-illan sekä itsensä kunniaksi, jokainen omalla tavallaan ilman mitään ”puku-koodia”. Tule mukaan ja löydä sisäinen Madame sekä luo uusi maailmasi.

Burleski on jo 1800-luvulla viehättänyt katsojiaan ja nykymuodossaankin löytänyt uudelleen oman "harrastaja"kuntansa, vaikkakin lavoilla esiintyjille tämä taiteenlaji on jo elämäntapa. Burleskin monipuolisuus viehättää sekä antaa mahdollisuuden oman itsensä toteuttamiseen. Kyseessä ei kuitenkaan ole pelkkä tanssityyli taikka teatteriesitys, burleski on niiden suloinen sekamelska... Tämä on aikuisen harrastus joten ihan tosikkona ei kannata kursseille lähteä ja valmistaudu paljastamaan itsestäsi jotakin muutakin kuin etunimesi!

Meillä viikkotunnit sekä työpajat ovat täyttä Burleskia! Saat kokonaisvaltaisen tietopaketin aiheesta sekä pääset tutustumaan erilaisiin esiintymisharjoitteisiin.

Ohjaamme myös tanssillisempaa burleskia, meiltä löytyy erikseen TeemaTunnit, jotka ovat liikunnallisempia sekä eivät vaadi burleskille ominaista "heittäytymistä" vaan liikkumisen iloa. Näiltä tunneilta saat myös monipuolisesti ideaa omiin esityksiisi taikka ihan kokeilla uusia juttuja.

 

Löydät teematuntien kuukausitarjonnan mm Pori Burlesquen sekä Feel Dancen facesivuilta.

 

Tuntiesittelyt:

 HUOM! Tällä hetkellä ei viikkotunteja Feeldancen kautta, Pori Burlesque ry järjestää tiistaisin viikottaiset treenit Satasirkuksen tiloissa. Lisäinfoa Pori Burlesque ry:n viikkotunnit-facesivulta.

 

Burleskin alkeet   

 

Burleski on striptease-tyylistä lavataidetta aikuisille, kehopositiivista sekä omaa ulosantia korostavaa. Työpajat on tarkoitettu kaikille sukupuoleen taikka ikään katsomatta (K-18) ja käymme läpi perusteet: historiaa, nykypäivää sekä tanssillisia ja teatraalisia harjoitteita pilke silmäkulmassa, viettelevästi!

 

Burlesque/Teematunnit 

Teematunneille ovat kaikki tervetulleita eikä tarvitse välttämättä käydä viikkotunneilla. Teemoissa on mm. tanssillisia koreografeja esim charlestontansseista, tangoa, itämaista tekniikkaa. Samoin teemoista löytyy Poseeraus, Korkkareilla kulkuun, ShowDance fitness sekä Mimiikka haltuun ja paljon muita mielenkiintoisia aiheita joissa ohjaajina upeita burleski-esiintyjiä Porista.

Löydät teematuntien kuukausitarjonnan mm Pori Burlesquen sekä Feel Dancen facesivuilta.

 

 

Lisäinfoa burleskista mm:

 

Feel Dancen tunneilta lavalle ja keikoille :  Tease`n Tickle Burlesque sekä www.poriburlesque.com

 

Burleskista voit lukea myös GlamourLife-blogista josta löytyy mietteitä, ajatuksia, treenikuvia, esiintymisistä ym ym.  

 

Blogi löytyy:  Glamour Life

 

 

 

Ohjaaja 

Titta Malmila aka Madame BlaBlaa

tittamalmila@gmail.com

0400 784 840